17.09.2013

 

Најава за краток прекин, вторник 17.09.2013

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека во периодот од 18:30 до 19:00 часот во текот на денешниот ден (вторник 17.09.2013) Банката поради надградба и унапредување на системите ќе ги оневозможи веб страницата www.stb.com.mk и i-bank услугите: е-banking, phone banking и m-banking.

Ви благодариме на разбирањето.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна