16.12.2014

 

Соопштение за неработни денови на филијала Буњаковец

 

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека филијалата Буњаковец нема да работи на 17.12.2014 (среда) до 20.12.2014 (сабота) поради извршување на градежни работи.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска Банка

На ваша страна