21.05.2015

 

Соопштение за неработен ден - 25.05.2015 (понеделник)

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник „Св. Кирил и Методиј“ – Денот на словенските просветители, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 25.05.2015 (понеделник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна