16.08.2012

 

Соопштение за неработен ден - 20.08.2012 (понеделник)

Почитувани клиенти,
По повод државниот празник Рамазан Бајрам, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 20.08.2012 (понеделник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна