26.04.2013

 

Соопштение за неработни денови - Први мај и Велигден

 

Почитувани клиенти,
По повод претстојните првомајски и велигденски празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 01.05.2013 (среда), 03.05.2013 (петок) и 06.05.2013 (понеделник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна