28.04.2017

Соопштение за неработни денови - 1ви Мај

 

Почитувани клиенти,

По повод Првомајските празници, филијалите на Стопанска банка АД - Скопје нема да работат во понеделник 01.05.2017. На располагање ги имате нашите 24/7 i-bank услуги, нашите банкомати како и трговските локации за плаќање со картички издадени од Банката.

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна