26.08.2015

 

Соопштение за неработен ден - 28.08.2015 (петок)

 

Почитувани клиенти,

 
Ве известуваме дека по повод престојниот празник – Голема Богородица, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 28.08.2015 (петок).
 

 

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна