20.05.2016

 

Соопштение за неработен ден 24 Maj "Св. Кирил и Методиј"

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник „Св. Кирил и Методиј“ – Денот на сесловенските просветители, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 24.05.2016 (вторник).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна