10.05.2015

 

Откажан Скопскиот маратон 2015

 

Почитувани,

Стопанска банка АД – Скопје како еден од спонзорите на Скопскиот Маратон 2015, изразува огромно жалење поради ново настанатата ситуација во земјата и ве известуваме дека Скопскиот маратон како манифестација која ја подига свеста за спорт и рекреација кај граѓаните, се откажува. Исто така сакаме да соопштиме дека сите активности кои се планирани од страна на Банката за овој настан се откажуваат за некои подобри времиња.

 

Соопштението од Сојузот на спортови може да го видите тука

 

Стопанска банка АД – Скопје,

На ваша страна