03.07.2014

 

Презентација на проектот 70години во Штип

 

По повод прославата на 70годишнината денес во Штип Стопанска банка АД - Скопје организира целодневни активности со кои ќе ја претстави хуманитарната акција „ПОДАРИ НАСМЕВКА“ до своите клиенти и сограѓани но и ќе оствари посета и дружење на членовите на Управниот одбор со клиентите од Штип и од регионот.

 

Презентацијата на проектот за 70годишнината започна пред филијалата во Штип во 11 часот со обраќање од Генералниот извршен директор Г. Диомидис Николетопулос и од Регионалниот директор Весна Ангеличкова. Веднаш потоа присутните клиенти, соработници и сограѓани имаа можност да донираат насмевка и со тоа да дадат поддршка на проектот „ПОДАРИ НАСМЕВКА“.

Дел од менаџментот реализираше посета на клиенти во регионот по што во 21 часот следува забава на плоштадот во близина на филијалата со бендот EyeQ и DJ Илина.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна