03.03.2015

 

 

Стопанска банка АД - Скопје учесник на Саемот за градежништво 2015.

 

 

Почитувани клиенти,


И оваа година, Стопанска банка АД - Скопје е присутна со свој штанд на Саемот за градежништво како учесник и дел од проектот "Купи куќа купи стан" што започна на 03.03.2015 и ќе трае до сабота 07.03.2015 на Скопскиот саем. Наши претставнци исто така може да најдете на штандот на градежната компанија "Дабар" каде може да се информирате за карактеристиките на стамбениот кредит на банката.

 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна