27.03.2012

 

Купувајте на рати без камата на Саемот за мебел 2012

 

Стопанска банка АД - Скопје и оваа година е присутна на најпосетуваната саемска манифестација Саем за мебел. Саемот е отворен за посетители од 27.03 - 01.04.2012. Посетителите имаат можност да посетат еден од штандовите на нашите партнери и да купуваат за време на саемот со саемски попуст на рати БЕЗ КАМАТА со кредитните картички издадени од Стопанска банка.

Покрај тоа, на Саемот имате можност да поднесете и барање за потрошувачки кредит или кредитна картичка на штандот на Стопанска банка АД - Скопје.


Искористете ги саемските попусти и купете го тоа што ви е потребно за вашиот дом по најповолни услови.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна