01.04.2015

 

 

Стопанска банка присутна на саемот "Денови за кариера 2015" организирана од AISEC

 

 

Традиционално и оваа година, Стопанска банка зема учество  на саемот “Денови на кариера 2015” што се одржува во периодот од 01 - 04.04.2015 на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј" - Скопје во организација на студентската организација AIESEC.

Стопанска банка е директно присутна со свој штанд пред идните и потенцијални вработени во банкарскиот сектор, каде што и самите студенти би имале можност за свое претставување пред нашите претставници од Банката.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна