23.05.2011

СООПШТЕНИЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 24.05.2011

Почитувани клиенти,

По повод државниот празник Св. Кирил и Методиј, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во вторник, на 24.05.2011година.
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку банкоматите, e-banking и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!