15.02.2013

 

Соопштение за работно време на филијалите на 16.02.2013 (сабота)

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека отворање на трансакциска сметка на учесниците во локалните избори 2013, на 16.02.2013 после редовното работно време, од 14 часот до 24 часот може да се направи во следните филијали на СБ: Скопје – експозитура Младина (покрај кејот на Вардар), Тетово, Гостивар, Охрид, Битола, Прилеп, Струмица, Штип, Кочани, Струга и Велес.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна