Соопштение за работно време - Илинден 2011г.

 

Почитувани клиенти,

По повод државниот празник Илинден, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во вторник, на 02.08.2011година.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!