21.07.2015

 

Извлечени првите среќни добитници од наградната игра за e-commerce

 

Проверете дали сте вие еден од првите среќни добитници во големата наградна игра:

1. Добитник на 60.000денари М. Л. – ИД број 2577002, с. Мокриево – Ново Село, Струмица. 

2. Добитник на 10.000денари Ф. Н. – ИД број 1017144, ул. Ленинова бр. 15/18, Скопје 

3. Добитник на 10.000денари Д. Р. – ИД број 2144346, ул. Даме Груев бр. 5-5/15, Скопје

4. Добитник на 10.000денари Д. Ѓ. И. – ИД број 19290, ул. Видео Смилевски Бато бр. 12/2/4, Скопје 

5. Добитник на 10.000денари Б.Б. – ИД број 1222414, ул. Ѓорче Петров бр. 4, Куманово 

 

Поради заштита на добитниците, истите ќе ги објавуваме со нивните инцијали, адреса и ИД број (единствен број што Банката го има доделено на клиентот и може да се провери во кој било договор со Банката). Сите добитници ќе бидат контактирани телефонски а наградите ќе се доделат согласно правилата на наградната игра.

За повеќе информации поврзани со наградната игра #КупувајОпуштено прочитајте на овој линк.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна