29.12.2012

 

Прослава на 68-ми роденден на Банката

 

Традиционално секоја година Стопанска банка АД - Скопје го прославува денот на своето основање 29.12.1944 со своите клиенти и вработени. Така и по повод 68-от роденден Банката ги почести своите клиенти со парче торта во филијалите кои работеа саботата на 29 Декември.

 

Стопанска банка АД - Скопје е Банка со најдолга традиција на македонскиот пазар и константно е активен учесник во растот и развојот на македонската економија преку своите иновативни производи и услуги наменети за бизнис заедницата и за населението.

 


Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

 

филијала Пробиштип

филијала Веро Центар

филијала Радовиш

филијала Јане Сандански