01.09.2014

 

Соопштение за прилагодување на работното време на филијалите

 

Почитувани клиенти, 

 

ве информираме дека Банката изврши прилагодување и усогласување на работните времиња на филијалите. Увид во работното време на секоја филијала можете да најдете на следниот линк.

 

Со почит,

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна