23.09.2013

 

Известување за прекин поради надградба на систем

 

Почитувани,

 

ве информираме дека Стопанска банка АД - Скопје на 25.09.2013 ќе врши надградба на системите за картично работење поради што е можен краток прекин во работата на системот во периодот од 01:15 до 2:15 часот наутро.

Ви благодариме на разбирањето

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна