01.12.2014

 

Предавање на г-дин Тони Стојановски, Генерален директор за управување со ризици и член на Управен одбор на Стопанска банка, на студентите при Универзитетот Американ Колеџ Скопје

 


На 27-ми ноември Стопанска банка ги покани студентите на Американ Колеџ во просториите на банката на предавање од г-динот Тони Стојановски, Генерален директор за управување со ризици и член на Управен одбор. Г-динот Стојановски предаваше на тема општествена одговорност со фокус на активностите на Стопанска  банка за помагање на заедницата.

Особена благодарност до проф. Владимир Наумовски и студентите од Американ Колеџ кои покажаа интерес за Стопанска Банка како една од најпрестижните банки која во текот на изминатите години ја практикува својата општествената одговорност.  

 

Стопанска Банка

На ваша страна