14.11.2014

Предавање на Економскиот Факултет - Скопје од страна на  г-дин Диомидис Николетопулос Генерален Извршен Директор

 

На 11-ти Ноември, г-дин Диомидис Николетопулс, Генералниот Извршен Директор на Стопанска Банка АД – Скопје, ја имаше честа да присуствува на Економскиот Факултет и да се обрати на студентите, во однос на новите предизвици во финансискиот сектор и рецептот за успех на Стопанска банка.

 

Специјална благодарност до Деканот на факултетот Проф. Љубомир Дракулевски за неговата покана и Проф. Сашо Арсов за неговото гостопримство како домаќин на предавањето.

 

Стопанска Банка

На ваша страна