04.01.2011Празнично работно време

Почитувани клиенти,
 
Во пресрет на празничните денови, со цел да ги задоволи вашите потреби, Банката одлучи во среда 05.01.2011г. работното време на филијалите да биде продолжено. Сите филијали во Скопје ќе работат до 18 часот додека филијалите во другите градови во Македонија ќе го прилагодат согласно потребите на клиентите но не подолго од 18часот.

Секако, со новитетот I-bank Стопанска банка ви овозможува 24 часовна услуга преку банкоматите и e-banking сервисот – плаќање на сметки, плаќање на рати за кредит или кредитна картичка, увид во месечни извештаи и состојби на вашите сметки и сл.
 
Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат претстојните празници.

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна