30.12.2010Празнично работно време на филијалите

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на 31.12.2010г. (петок), поради претстојните новогодишни празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје ќе работат до 16:00ч, додека 01.01.2011 година (сабота) е неработен ден.

На располагање ги имате нашите банкомати и трговската мрежа за плаќања со картичките од Стопанска банка. Единствено со I-Bank услугите, плаќајте ги вашите сметки, рати за кредит и кредитни картички банкоматите на Стопанска банка, 24 часа на ден.

Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат новогодишните празници!