28.05.2014

 

Ученици од ОУ Григор Прличев во посета на i-bank store

 

На наше големо задоволство ученици од ОУ Григор Прличев ја посетија денеска нашата i-bank store филијала и научија многу работи за штедењето, за нашиот “Пчелка„ детски депозит.

Малите гости играа, вежбаа и боеја во пријатната атмосфера која заедно ја создадовме.

Голем поздрав до нашите нови пријатели и очекуваме уште многу вакви дружења во иднина во i-bank store, Банката од иднината.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна