15.07.2014

 

Охридско лето 2014 - „ПОДАРИ НАСМЕВКА“ на Свеченото отворање 

 

Традиционално Стопанска банка АД - Скопје е спонзор на НУ Охридско лето и со што нуди помош во промоцијата на културните вредности и збогатување на програмата што ја следат љубителите на музиката, театарот и перформансот од Македонија.

Во склоп на свеченото отворање Стопанска банка беше присутна со својата хуманитарна акција „ПОДАРИ НАСМЕВКА“ и успеа од присутните гости да добие бројни насмевки и да ја зголеми основата за донација на медицинска опрема за детските клиники низ Македонија. Им благодариме на сите присутни и ги покануваме и понатаму во склоп на програмата на Охридско лето да донираат насмевки и да ја покажат својата хумана страна.

Фотографии од свеченото отворање се достапни на следниот линк.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна