19.06.2014

 

Соопштение за ново работно време за филијала Веропулос (Веро 2)

 

Почитувани клиенти,


Ве информираме дека филијалата Веропулос – Веро 2 ќе работи од понеделник до петок од 09:00 – 14:00ч поради извршување на градежни работи.

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна