15.04.2014

 

Соопштение за неработни денови - Велигден

 

Почитувани клиенти,

 

По повод претстојните велигденски празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 18.04.2014 (петок) и 21.04.2014 (понеделник). Исклучеок е само филијалата Веро Центар која нема да работи ниту на 19.04.2014 (сабота).

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна