31.12.2012

 

Соопштение за неработни денови по повод новогодишните и божиќни празници

 

Почитувани клиенти,
По повод претстојните новогодишни и божиќни празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 01.01.2013г. (вторник) и 07.01.2013г. (понеделник).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.
Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците!