30.12.2015

 

Соопштение за неработни денови

 

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод Новогодишните и Божиќните празници, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 01.01.2016 (петок), 06.01.2016 (среда) и 07.01.2016 (четврток).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви ги честитаат празниците!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна