30.08.2014

 

Соопштение за неработен ден - 02.08.2014 (Илинден)

 

Почитувани клиенти,


По повод државниот празник 2ри август - Илинден, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 02.08.2014 (сабота).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!