14.07.2015

 

Соопштение за неработен ден - 17.07.2015 (петок)

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник Рамазан Бајрам, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 17.07.2015 (петок).
 

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна