26.08.2014

 

Соопштение за неработен ден - 28.08.2014

 

Почитувани клиенти,

 

Ве информираме дека согласно Законот за празниците на РМ, поради верскиот празник Голема Богородица, платниот промет во РМ а со тоа и филијалите на Стопанска банка АД - Скопје нема да работат на 28.08.2014 (четврток). Со редовно работно време, филијалите почнуваат на 29.08.2014 (петок). Во меѓувреме, на располагање ги имате i-bank сервисите достапни преку мобилен, телефон, компјутер и секако преку банкоматите на Банката. 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна