09.06.2011

 

Соопштение за неработен ден, петок 10.06.2011

 

Почитувани клиенти,

По повод православниот празник Духовден, филијалите на Стопанска банка АД - Скопје нема да работат во петок на 10.06.2011. На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку банкоматите. e-banking и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна