06.09.2016

Соопштение за неработен ден 8ми септември, Ден на независноста

 

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник – Ден на независноста, филијалите на Стопанска банка АД –Скопје нема да работат на 08.09.2016 (четврток).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-bankingи банкоматитена СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна