18.10.2012

 

Соопштение за неработен ден - 23.10.2012 (вторник)

 

Почитувани клиенти,

По повод државниот празник - Ден на македонската револуционерна борба, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во вторник, на 23.10.2012г.
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!