08.10.2012

 

Соопштение за неработен ден - 11ти октомври (четврток)


По повод државниот празник Ден на народното востание, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат во четврток, на 11.10.2012г.
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна