09.03.2012

 

НОВО: Наградна игра за Visa кредитни картички „За купување на рати, Visa со патување ќе ви врати“

 

Уживајте во користењето на вашите Visa кредитни картички и купувајте на рати во се поголемата трговска мрежа. Само со овој мал услов станувате потенцијален добитник на една од вредните награди:

  • Патување за 2 лица во Дубаи
  • 2 х Викенд во Аурора за 2 лица

 

Правилата за наградната игра можете да ги најдете тука.

Листа на трговците кај кои е овозможено купување на рати БЕЗ КАМАТА со кредитните картички можете да најдете тука.