11.11.2015


КОЈ Е ЗА ВРЕДНИ НАГРАДИ?
Стопанска банка АД – Скопје со потрошувачки кредит за 30 минути, со промотивни услови и вредни награди

За време на празничните месеци како и за претстојните зимски патувања, Стопанска банка АД – Скопје покрај промотивните услови за потрошувачкиот кредит:
•    6% гарантирана годишна каматна стапка за првата година
•    0 денари за административни трошоци
овојпат организира и наградна игра со бројни вредни награди:
o    3 х i-phone 6s
o    2 х Lenovo лаптоп компјутери
o    10 ваучери за Сетек и
o    10 ваучери за ТопШоп

Сите клиенти кои ќе поднесат апликација во филијалите на Банката до 31.01.2016 година и на кои ќе им биде одобрен потрошувачкиот кредит стекнуваат право за учество во наградната игра.
Правилата на наградната игра во целост се достапни на веб страницата на Банката.
Промотивната каматна стапка од 6% годишно важи исклучиво за клиенти со плата / пензија во СБ или редовност во отплатата со кредитна историја во СБ од минимум 36 месеци.
Советниците за кредитирање се на располагање во сите филијали на Банката за клиентите кои размислуваат за потребите и можностите поврзани со потрошувачкиот кредит.

Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна