05.08.2011 година

Летен бран доживувања со Стопанска банка АД - Скопје

Почитувани клиенти,

Месец Август е месецот кога Стопанска банка АД – Скопје ви нуди летни незаборавни доживувања, во кои заедно со вас и вашите најблиски ќе поминеме прекрасни летни мигови.
Имено, Стопанска банка АД – Скопје, ова лето за своите клиенти обезбеди билети за следниве летни локации:
•    Жичарница Водно
•    Базен Карпош
•    Музеј на вода – Охрид и
•    Многу други освежувања.
Дојдете во нашите филијали, подигнете бесплатни билети за вашите омилени места и со вашите најблиски поминете ги најубавите мигови.
Одберете билети за локацијата што вам најмногу ви се допаѓа и ви одговара и не пропуштајте ја можноста да бидете и вие дел од овој летен бран доживувања на Стопанска банка АД – Скопје.
Билетите се подигнуваат во следните филијали на СБ: Младина (на кеј), Јане Сандански, Веро 2 и филијалите во Охрид.
Побрзајте, влезниците се во ограничени количини!

              
Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна

 

06-07.08.2011 (сабота и недела)

Жичарница Водно, Базен Карпош, Градска плажа - Скопје


                  

13-14.08.2011 (сабота и недела)

               

 

20-21.08.2011 (сабота и недела)

    

 

27-28.08.2011 (сабота и недела)

 

Напомена: Поради забраната за движење во шумските предели Жичарницата на Водно не е во употреба. Влезниците планирани за викендот 27-28.08.2011 ќе бидат поделени и употребени по прекинот на забраната.