18.05.2015

 

Соопштение

 

Почитувани клиенти,

Поради настанати технички проблеми со телефонските линии, Контакт Центарот на Банката во моментов не е достапен. За итни повици може да го користите телефонскиот број 02/ 3 112-884.

Ви благодариме на разбирањето.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна