04.04.2014

 

Коктел средби во Гостивар и Делчево

 

Стопанска банка АД - Скопје на чело со Управниот одбор и сениор менаџерите на Банката беа присутни на коктел средби со клиентите од Гостивар и Делчево на 2ри и 3ти април со цел да се прослави 70 годишнината на Банката, како и да се означи новиот почеток со локалниот менаџмент.

Во присуство на видни гости, клиенти и градоначалници, Г-дин Диомидис Николетопулос, Генерален Извршен Директор на Банката меѓу другото посочи и дека Стопанска банка АД – Скопје и по 70 години постоење на пазарот останува лидер на пазарот, иноватор и столб на заедницата.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

 

02.04.2014 Гостивар

  

 

03.04.2014 Делчево