28.09.2012

 

Стопанска банка АД - Скопје дел од традиционалниот Јаболкобер во Ресен

 

Почитувани клиенти,

На 27.09.2012 (четврток), Стопанска банка АД - Скопје беше присутна на отворањето на традиционалниот Јаболкобер во Ресен. Претставниците на Банката им посакаа на присутните гости и пријатели на Банката, успешна и плодна берба со ветување дека Стопанска банка и понатаму ќе остане на страна на своите клиенти преку воведување на супериорни и иновативни производи и услуги креирани по барање клиентите.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна