27.03.2015

 

 

Соопштение

 

Почитувани, 

Ве информираме дека Стопанска банка АД - Скопје на 30.03.2015 во раните утрински часови ќе врши надградба на системите за картично работење поради што е можен краток прекин во работата на системот во периодот од 02:30 до 03:30 часот наутро.

Ви благодариме на разбирањето. 

 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна