05.07.2013

 

Соопштение за нова локација на филијалата Карпош 4

 

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека од 01.07.2013г, филијалата на Стопанска банка АД - Скопје во Карпош 4 е преместена на нова локација. Новата локација на оваа филијала е на булевар „Партизански одреди“ број 125. Телефонските броеви за контакт остануваат исти и се објавени на веб страната на Банката.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна