29.12.2017

 

Известување за ненадеен прекин на i-bank услугите

 

Почитувани клиенти,

 

Нашиот тим се соочи со ненадеен прекин на i-bank услугите и работи на брзо отстранување на проблемот. Поради прекинот недостапни се e-banking, m-banking и phone banking услугите на Банката.

По надминување на состојбата, сервисите повторно ќе бидат достапни 24/7.

Се извинуваме за евентуални непријатности и ви благодариме на разбирањето. За дополнителни информации обратете се во нашиот 24/7 контакт центар (02)3100 109.

 

Среќни празници од тимот на Стопанска банка АД - Скопје