Како до бесплатна ISIC картичка?

 

Аплицирај за ТОПСИ пакет услугите за млади до 31.12.2017 и добиј бесплатна меѓународна студентска ИД картичка (ISIC)

 

Со ТОПСИ новитетот - бесплатната меѓународна студентска ИД картичка (ISIC) стануваш дел од светското здружение на студенти, кое овозможува попусти на локации насекаде во светот.

Земи ја својата студентска картичка и кориси попусти во:

  • 2.800 музеи и културни знаменитости
  • 2.400 хостели и буџет-хотели
  • 1.200 авиокомпании, автобуси, возови и фериботи
  • 2.700 туристички атракции
  • 21.000 ресторани, барови и забавни активности

 

Провери ги сите попусти на www.isic.org или www.isicmacedonia.com