24.07.2012

 

Фото галерија од летните активности на Стопанска банка АД - Скопје

 

Тука може да ги погледнете фотографиите од летните активности кои Стопанска банка традиционално секоја година ги организира во текот на летниот период.

Одберете правец за забава и уживајте со летните освежувања на Стопанска банка АД - Скопје!