28.07.2014

 

Соопштение за филијала Веро 2

 

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека филијалата Веро 2 - Тафталиџе нема да работи во периодот од 26.07 - 04.08.2014 поради извршување на градежни работи.  На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking, банкоматите и филијалите на СБ во овој регион, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна