14.06.2014

 

Неработен ден - филијала Веропулос, Веро 2 Тафталиџе

 

Почитувани клиенти,

 

Ве информираме дека филијалата Веропулос во Веро 2, Тафталиџе нема да работи на 14.06.2014г. (сабота) поради изведување на градежни работи. Од понеделник, филијалата Веропулос ќе си продолжи со редовното работно време.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна